Талантливи български ДЕЦА! Тези момиченца танцуват “Мъри момиченце мъничко” (ВИДЕО)

Талантливи български ДЕЦА! Тези момиченца танцуват “Мъри момиченце мъничко” (ВИДЕО) Кой казва, че децата на България са се отдалечили от нейните традиции и не почитат родния фолклор?

Да, вероятно това е вярно за голяма част от децата в днешно време, които повече се интересуват от Фейсбук, компютърните игри и т.н., но не можем да кажем, че важи за абсолютно всички!

Доказателство за това са тези прекрани момичета от танцова група “Розова долина” в лондонския квартал Тотнъм. Макар и живеещи в далечна Англия, те все още почитат българските традиции и прекрасния роден фолклор. И го пазят близо до сърцето си!

В това видео можете да видите прекрасните български момиченца да танцуват върху произведението “Мъри момиченце мъничко”. Не са ли наистина чудесни!?

Жалко само, че се налага да живеят чак в Англия, където родителите им търсят по-добър живот. Това е и най-голямото престъпление на българската политическа класа – че подобни страхотни деца живеят далече от България!

Вижте изпълнението им и се насладете. Наистина е прекрасно!

loading...

Източник: gotino.eu



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.