Стефан Пройнов: В оковите на Дявола Стефан


Стефан Пройнов: Най-страшните окови са на икономическото робство. Световният елит знае това и днес тези умни хора започват да разбират, че са сгрешили. Светът е една трагедия, в която законите и правилата се раждат в епруветка. Но духът е излязъл от кутията на Пандора и връщане няма. Войната е в гените ни и адаптивността е най-силният им враг и съюзник. Бедността не е порок, а наказание – тя е създадена от хората за хората. Дигиталният контрол няма да донесе прогрес, а упадък на нравственост и духовност.

Издигането на душите в колектив е процес на самосъзряване, но без воля е неосъществим. Божествената подмяна нарушава законите на вселената и този факт ще рефлектира над цялото човечество. Има цикли на вселената, които са по-силни от всяко планетно вмешателство, а и нашата цивилизация е на прага на погубването и. Елитите вече предусещат, че нямат време затова се забързаха процесите в света.

Хаосът няма да роди нов световен ред. Новият световен ред ще дойде от много по-висши сили от вселената на който човеците трябва да посрещнат с огромни жертви. Планетата ни знае как да се очисти от нас. Вселената знае как да ни промени. Еволюционният скок е един експеримент, които се знае, че ще се провали.

И други са си играели на богове, но за тях могат да разкажат археолозите не и аз. Унищожава се познанието и родовата памет, работи се против колективният разум и за съжаление има вече необратими процеси.Оковите на дявола за съжаление ще бъдат приковани в гените ни и разрушаването им ще погуби мнозина, но ако можем да вярваме на думите на Исак Нютон – „Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие”. Там някъде има сили, който могат да ни дадат надежда. Надеждата – Надежда е положителна емоция на очакването на положителни, позитивни резултати, добро развитие (на нещата), удовлетворение на търсения и потребности.

Това е също така философска, религиозна и културна концепция, свързана с осмислянето на състоянието на човека, изпитващ тази емоция. Но човечеството абсорбира все повече негативни емоции и хармонизирането му за дори една илюзорна надежда все повече става немислимо. Сложат ли химическите ви окови и силата на волята ни дадена от създателят ще бъде притъпена. Ключът е във волята дадена ни от твореца -дали да вярваме в Него или не. Новият световен ред се превърна в нов световен хаос и тук най-евтиното нещо се оказа човешкият живот. Контролът над нашата биовселена им дава контрол над нашата същност и законът на привикването ще постави оковите на дявола на всеки един от нас. Освен, ако голяма група хора не променят мисленето си на духовно ниво. Общоприетите религиозни системи не са тези, които да ни обединят, защото отдавна са във власт на сатанизма.

loading...

Светът отдавна има нужда от нова религия, но това са вековни процеси за който няма време в този забързан свят. Отговорите можем да намерим в природата и във всеобщият разум всички трябва да променим хармонията си. Когато променим начинът по който гледаме на света и светът се променя и само с любов и светлина можем да въздигнем и издигнем идеалите на новото време. В противен случай цялото човечество ще се превърне в поредният културен пласт от земната кора на планетата ни и ще бъдем забравени като предишните цивилизации. Стефан Пройнов: Слушайте сърцето си, там живее душата, а тя по-добре знае. Помнете, че духът е по-силен от материята.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!