Стефан Пройнов: Господин президент, така ли ще оставим пламъкът на Българският дух да загасне?

Стефан Пройнов: Господин президент, така ли ще оставим пламъкът на Българският дух да загасне?


Стефан Пройнов за Само за Истински Българи! Само За Истински Българи не е наречие, а това е една идея за възраждане на Българският дух!

Това не е политически проект, а чисто народен за опазване на родовата памет и за повдигане на самосъзнанието на Българският народ реализиран на практика без нито един лев спонсорство и още първата година от създаването му ние създадохме над 25 000 публикации за родени и починали Българи оставили следа в историята ни за спортисти прославили родината ни за манастири и църковни празници, за поети, музиканти, кино дейци и хора на изкуството, хор, които са докоснали Българският народ като всеки, които е допринесъл с животът си и съдбата си за Българската гордост.

Публикации за исторически събития също не липсваха и всяка публикация завършваше с едно изречение: ”Гордей се Българино”! Но това не се хареса на колонизаторите ни, те искат ние да нямаме история, да нямаме гордост, да нямаме родова памет, а фолклорът ни да бъде забранен, ако може с закон. Българският дух трябва да бъде сломен.

Казвам се Стефан Пройнов и преди години с обикновен патриотизъм всеки ден качвах по някоя друга публикация свързана с Българското възраждане и история в интернет и така се увлякох, че само за една година направих архив от 25 269 публикации към които правих и уникални колажи.

 

Целта ми бе чист патриотизъм и родолюбие без политически партии и комерсиални цели. Добавихме и още толкова статии към една Фейсбук страница на име „Само за Истински Българи”. Страницата бе заредена с много любов и енциклопедична и образователна информация и бързо набра популярност и последователите ни бяха над 107 000 човека.

loading...

Интересното е, че на втората година когато отвориш Wikipedia – световната енциклопедия от която черпехме достоверна информация основно ми направи впечатление, че тези хора за които сме писали предната година някак си изчезнаха повечето и на тяхно място се появяваха мореплаватели, султани и други, а Българските възрожденци личности намаляха и намаляха все повече. Тогава ни просветна, че някой подменя Историята на високо ниво!

Споделяхме с приятели и колеги и установихме, че в чичо Google като същото се случва това във Facebook и в библиотеките, и в учебниците на децата отпадаха автори с мотивите, че не били интересни на децата или не звучали съвременно. Все повече факти изплуваха за глобалността, подмяна и световната конспирация вече се виждаше. Тогава аз с малък екип започнахме да рисуваме картини в Google така сайтът patrioti.net за една година реализира 9081 публикации, което си беше над 750 професионалнo направени публикации на същата тематика за спасяване на колкото се може повече от Българската история и фолклор, на Християнското и на имената на светли личности и исторически събития.

Средно по около 25 публикации да ги издириш информацията да я синтезираш в снимки, обработка, редактиране, подреждане и да я сервираш безплатно на Българският читател. Неусетно от чисто родолюбие попаднахме в хибридната война, която се води за контролът и господството и идването на новият световен ред.

Сайтът също си имаше своите последователи във Фейсбук около 4113 човека, но това не е темата ни, но тази страница също бе свалена! Идеята бе, че всеки ден бяхме подложени на хибридни атаки от най-различен тип – от хакерски атаки до разбиване на сайтовете и унищожаването на базата данни, която имаме. Изпратихме писмо до президентството на Република България с Молба по случай годишнината на сайта patrioti.net да бъдат поздравени хората от екипът ни с едно писмо за един поздравителен ценз в отговор сайтът бе забранен изцяло, а домейнът patrioti.net наказан и никой да не може да публикува в социалните мрежи линк, никой да не може да чете Българската история.

Екипът на patrioti.net не бе удостоен с писмо, получихме мълчалив отказ, а отговорът бе ясен – ЗАБРАНА. Хората, който ни следяха ни подкрепиха и направихме кампания за въздигане на сайтът и той бе върнат като хиляди хора написаха на Фейсбук, че сайтът им е любим и не нарушава стандартите на общността и Фейсбук извърши проверка и не установи нито едно нарушение и така истината победи. След още една година когато попитахме президентската администрация какво се е случило с входящ номер еди кой си те ни казаха да пуснем друго писмо, в което да поискаме да ни отговорят. Отидох лично и това ми обясниха по вътрешният телефон. Посланията „Гордей се Българино“ изчезнаха завинаги!

Ние не твърдим, че президентът Румен Радев е знаел за всичко това и най-вероятно някой троянски кон от неговата администрация не си е свършил работата или СИ Е СВЪРШИЛ ДОБРЕ РАБОТАТА за която е бил вграден, защото това, което последва със сайтът красноречиво ни отговори – имаше 72 670 злонамерени опита за хакване. Някои бяха частично успешни, но екипът на patrioti.net обаче бе кален и много отдаден на онова, което прави, защото вярвахме, че това е истинско чисто за народът и Господ Бог ни помага по светлият ни път. Днес обаче ние сме сигурни, че убийството на българският дух е процес зад който седят сили над правителството, който могат да променят текстовете не само в учебниците на децата ни, но и на глобално ниво въпреки всичко с тази публикация аз Стефан Иванов Пройнов от мое име и от екипът на patrioti.net и администратори, модератори, редактори, графични дизайнери и журналистите искаме да попитаме Президентът Румен Радев и неговият кабинет като обединители на нацията това ли е пътят да се изкоренява народното самосъзнание и да се подменя с други ценности сега питаме през социалните мрежи?

Питаме и тези дето ви пишат пламенните речи господин президент, какво да правим с пламък на Българският дух така ли ще оставим да загасне като догаряща свещ?

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!