Президентът Румен Радев като вдъхновение!

Президентът Румен Радев като вдъхновение!


Президентът на Република България Румен Радев като вдъхновение за своят най-малък приятел !
Най-малкият приятел на президента Александър дава интервю броени минути след краят на парадът на Българската армия по Българска национална телевизия!

Малкият Александър е вдъхновен от кариерата и успехът на Българският президент Румен Радев, вдъхновен е от предизвикателството да бъдеш летец и заявява, че иска след като порасне да учи в Авиационен московски институт и след това да се завърне и да служи на България!
Дори от присъстващите висши военни и НАТОВСКИ генерали са направили коментар, че малкият Александър има данни и качества да постигне мечтата си !

Лидерите трябва да служат за вдъхновение на младите, но патриотизмът е състояние на духа, а родолюбието трябва да се възпитава !
И ако днес летецът Румен Радев е вдъхновение за едно дете, то всички ние трябва да бъдем пример за родолюбие и патриотизъм, защото защитата на отечеството е дълг на всеки един от нас !
Длъжни сме не само в памет на предците ни, а в името на идните и на тези, които идват след нас !
Навръх празникът на Българската армия един обед една мечта ще озарява една съдба на малкият Александър!

Вижте още от:patrioti.net



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!