Днес е роден българският футболист Иван Скерлев!

Иван Скерлев е български футболист, защитник на Етър (Велико Търново). Иван Петров Скерлев е роден на 28 януари 1986 г. в Хасково. Висок е 180 см., тежи 75 кг.

Универсален защитник, може да играе еднакво добре като десен бег и централен защитник, но титулярната му позиция е ляв бек, еднакво добър с двата крака. Възпитаник на благоевградската футболна школа. Привлечен в юношеските формации на Литекс в началото на 2005 г. Пратен е под наем първоначално на ФК Хасково, а през януари 2006 заедно с още няколко юноши на Литекс е преотстъпен на Дунав (Русе) където старши треньор по това време е Ферарио Спасов. Играе стабилно по двата фланга на отбраната на русенския отбор и през пролетта на същата година е повикан в младежкия национален отбор на България, за който дебютира в контролната среща с Македония. Не успява дя се наложи в Литекс при нито един треньор и след преотстъпвания на Спартак (Варна) и Любимец, през януари 2009 г. решава да напусне ловчалии, като подписва с втородивизионния Свиленград.

Източник: wikipedia.org



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!