Днес е родена българската астроложка Светлана Тилкова – Алена!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Светлана Тилкова – Алена!

Светлана Тилкова, позната и като Алена, е български астролог и нумеролог.

Светлана Тодорова Арсова Тилкова е родена на 26 януари през 1955 г. в София и завършва Немската гимназия в града (1974 г.) и ВИИ „Карл Маркс“ — специалност „Международни икономически отношения“ (1980 г.)

Твърди, че от дете е имала способността да вижда неща от „незримия“ свят. През 1977 г. започва да изучава астрология. В нея я въвежда възрастен астролог в Япония. Между 1977 и 1993 г. прекарва между 30 и 45 дни в Тибет с изучаване на медитация и левитация под ръководството на духовни учители. При престоя си там получава „духовното“ си име Алена.

loading...

Нейното списание „Кармичният кръг“ излиза за първи път на 26 януари 2001 г. Издала е повече от 40 книги, като сред най-известните от тях са „Буквар на душата“ „Настоящето е само ден“ и „Уроци по Карма“. Нейните хороскопи се излъчват всеки ден по bTV. Провежда курсове и пише наръчници по астрология и нумерология.

Редовен член е на Германския съюз на астролозите (DAV) от октомври 1999 г. Член е на Интернет общество – България от 2001 година. От юли 2006 г. е член на Световната астрологична асоциация (ISAR), а от 3 декември 2011 г. е първи председател на Международния приятелски кръг на DAV в България

Източник: wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!