Професионалната гимназия по земеделие „Тодор Рачински” в Генерал Тошево с личен пример към всички училища!

Професионалната гимназия по земеделие „Тодор Рачински” в Генерал Тошево с личен пример към всички училища!

Едно училище даде пример как се прави родолюбие, дано го последват и други такива. „Каквото посеем, това и ще пожънем“ и това добре го знаят от Професионалната гимназия по земеделие в Генерал Тошево, област Добрич. Вижте снимките, те сами говорят. Патриотизмът и родолюбието е агрегатно състояние на духът, именно това липсва днес – дух и възпитание в любов към родината, към нашата история и делата на нашите предци. Любовта към отечеството създава възпитание, в което ние сме длъжни да възпитаваме децата си, но правим ли го?

Ние от редакцията на Patrioti Net използваме случая да поздравим г-жа Кристияна Иванова, директор на училището и нейният екип за това патриотично дело:
Кристияна Георгиева Иванова – Директор на П. Г. З. „Тодор Рачински“ Български език и литература; Пенка Иванова Петрова – Зам. Директор на П. Г. З. „Тодор Рачински“;

Екатерина Симеонова Буюклиева – География, История и цивилизация;
Стоян Иванов Стоянов – Български език и литература;
Росица Димитрова Николова – Български език и литература; Даринела Димова Енчева – Български език и литература;
Атанаска Рашкова Енчева – Английски език;
Борислава Радева Джамбазова – Френски език;
Вилдан Ниязиева Кариева- Керимова – Руски език;
Янка Стоянова – Математика и Информатика;
Галина Митова Христова – Математика и Информационни технологии;

Севдалина Бонева Иванова – Математика, Физика и астрономия; Милена Ганева Цонева – Химия и опазване на околната среда; Ангел Йорданов Ангелов – Икономически дисциплини;
Михаил Илиев Михайлов – Преподавател селскостопански дисциплини;
Димитър Димитров Митев – История и цивилизация;
Георги Дяков Йорданов – ФВС и Музика; Диляна Дякова Желязкова – Философски цикъл;
Светла Стоянова Николова – Растениевъдство; Грациела Андреева Георгиева – Растениевъдство;
Инж. Младен Станев Маринов – Електрообзавеждане и транспортна техника;
Димитър Стефанов Димитров – Теоритично обучение по селскостопански дисциплини;
Стефан Димитров Стефанов Експлоатация и ремонт на земеделска техника, ФВС;
Веселин Маринов Ганев – Теория и практика на специалност „Интериорен дизайн“;
Величка Димова Димитрова – Биология.

loading...

Приятели, само родолюбието може да възроди и въздигне България до висоти, които могат да ни накарат да се гордеем, че сме българи. Ако всяко едно училище и детска градина последват примерът им вече няма да бъде иновация, а модел.

Днес е Професионалната гимназия по земеделие „Тодор Рачински” в Генерал Тошево, но ние родителите можем да поискаме и в нашият град и село да последват примера.

„Каквото посеем – това и ще пожънем“ и докато едни подменят ценностите ни и историята ни ние можем да противодействаме така.

Споделяйте тази публикация с приятели и колеги, говорете с училищните директори за това, защото личният пример е заразителен и всяка една такава постъпка трябва да адмирира. Екипът на редакцията на Patrioti Net се прекланя пред постъпката Ви!

Докато има такива учители ще има и будители и докато ви има Вас, има надежда за нас и нашите деца, има надежда за България!

Професионалната гимназия по земеделие „Тодор Рачински” в Генерал ТошевоНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!