Почина големият варненски журналист, политик и писател Неделчо Михайлов

Почина големият варненски журналист, политик и писател Неделчо Михайлов

На 56-годишна възраст почина варненският журналист, политик и писател Неделчо Михайлов. Новината съобщиха негови близки приятели във Facebook.

Той е бил настанен в интензивно отделение във варненска болница след прекаран инсулт.

„Нямам думи и не мога да повярвам, че е истина. Боже, Неделчо, защо си отиде толкова бързо? Толкова силен дух, чувство за хумор, силно перо, ум, характер, блус… Ти никога не правеше „Опит за летене“, а летеше смело въпреки всичко. Ще липсваш много…“, написа Хаго Арман Бабикян в своя профил в социалната мрежа.

Скръбта от загубата на приятел сподели и адвокатът Петър Николов:

„Не мога да повярвам, че те няма вече. Надявам се, че си правиш майтап и това ще бъде разказ в новата ти книга. Беше ми от най-близките хора“.

loading...

Неделчо Михайлов е бил радио и телевизионен водещ, политик, кмет, музикант, президент на футболен отбор и писател.

Роден е на 19 март 1965 г. във Варна. Изучавал е „Богословие“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Следва и специалност „Право“ във ВСУ „Черноризец Храбър“.

Бил е кмет на район „Владислав Варненчик“ във Варна.

В края на миналата година излиза дебютната му книга „Балкански буквар“, включваща 11 разказа.

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!