На 31 март е родена актрисата Елен Колева!

Честит рожден ден пожелаваме днес на актрисата Елен Колева!

Елен Колева (Елена Николаева Колева) е родена на 31 март 1984 г. Завършва НАТФИЗ през 2007 г., специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в класа на Димитрина Гюрова. Още по време на следването си се снима в редица късометражни и пълнометражни филми – „Последната спирка”, „Ден и нощ”, „Църква за вълци” (12-сериен филм), „Карго”, „Аварийно кацане”. Ролята, която я изстрелва към успеха, е във филма „Шивачки”, с която печели награда за най-добра българска актриса през 2007 г.

Преди година открива влечението си към гмуркането и завършва курс за водолази. Преминала е обучение и в музикална школа с профил „пиано”. В продължение на 14 години е танцувала класически и модерен балет, а в момента нейната танцувална страст е фламенкото.

Първата ѝ изява като водеща е в Lord of The Chefs. През пролетта на 2013 г. участва в третия сезон на шоуто Dancing Stars. Тя си партнира с професионалиста Калоян и накрая на Dancing Stars Елен завършва на трето място в състезанието.

loading...

Източник: wikipedia.org



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!