Днес си спомняме за журналистът Алекс Стоилов!

Днес си спомняме за журналистът Алекс Стоилов! На тази дата 15.10 през 2016г. България загуби един от най-големите си журналисти.

Ненадминат майстор на перото, умееш да вложи сърце и душа във всеки ред и дума. Уникален приятел и партньор с голямо Ч с много човещина и добрина.

Винаги готов да помогне на всеки в нужда и да покаже истината такава каквато е. За този човек нямаше цензура нито страх.

Първи на огневата линия в Нагорни Карабах или под бомбардировките в Сърбия винаги точен и безкомпромисен към мафията и несправедливостта.

Неговите заглавия бяха на корицата на най-четените вестници и носеха авторитета на не една медийна група.

Бяхме медийни партньори в електроните медии bez-cenzura като тиражите ни биеха всички класации в страната с по четири публикации – две сутрин и две вечер и ние заемахме между 12 и 30 място в класацията за най-посещавани сайтове всеки ден.

loading...

Много самодисциплиниран и точен човек. С огромен опит във вестник „Марица” и вестник „Уикенд“ по късно осмиваше псевдо елитът в „Преса“ и „Папарак“.

Не склони глава пред никой и не погази журналистическите етичен кодекс.

Голям Патриот и родолюбец, но и голям майстор на перото. Титан на словото и майстор на тънкият изказ! Няма думи, с които да опишеш един от най-големите у нас, няма думи, които да опишат голямото сърце и голямата душа на Алекс.

Почивай в мир, приятелю! Поклон и светла ти памет, ти докосна милиони сърца едно от тях бе моето, няма да те забравим! Поклон и вечна ти памет!

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!