Днес Рожден Ден празнува Атанас Зафиров


Атанас Зафиров е роден на 29 септември 1971 година в град Бургас.

Завършва български език и история във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, а след това и финанси в същия университет.

Има специализации по политология и политически мениджмънт в „Нов български университет“, Българско училище за политика и Московската школа за политически изследвания. Бил е старши експерт в община Бургас. От 2006 година е координатор в областния съвет на БСП в Бургас.

На парламентарните избори през 2013 година е избран за народен представител в 42-то НС от листата на Коалиция за България във 2-ри МИР Бургас. Атанас Зафиров е председател на Българската федерация по ръгби!

Атанас Зафиров, който е председател на Българската федерация по ръгби, беше удостоен със златен медал за принос в развитието на играта в Европа. Лично президентът на Европейската федерация по ръгби Октавиан Морариу му връчи високото отличие.

През 2017г. Националният Съвет на БСП Атанас Зафиров е избран с 89 гласа за член на Изпълнителното бюро на БСП на което е член и до днес !
Като член на комисията по отбрана Атанас Зафиров участва и на множество срещи с командирите от щаба на НАТО !
Ще го видите като активен политик, но ще го видите и като патриот, който не пропуска събитие свързано с националните ни празници! Участва в десетки мисии и в много инициативи активно!

loading...

Атанас Зафиров е с богата биография и в социалната сфера като общественик !

Екипът на сайтът Patrioti Net пожелава на Атанас Зафиров много здраве, лично щастие и много успехи в личен и професионален план!

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!