Днес е роден българският футболист Даниел Георгиев!

Честит рожден ден пожелаваме днес на футболиста Даниел Георгиев!

Даниел Георгиев е български футболист, полузащитник, състезател на Монтана. Роден e на 6 ноември 1982 г. в София. Юноша е на Левски (София).

През 2000 г. Георгиев е преотстъпен от Левски (София) за 6 месеца на холандския Спарта (Ротердам), където играе в „Б“ отбора със статута на аматьор. Следва наем в Дунав (Русе) и Георгиев така и не записва официален мач за родния си клуб.

През 2003 г. преминава във Вихрен (Сандански). Година по-късно е продаден на руския Балтика (Калининград). Там записва едва 8 срещи, след което отново се завръща във Вихрен.

loading...

През лятото на 2005 г. Георгиев е привлечен в Локомотив (Пловдив).

След отличното си представяне в пловдивският тим на 16 декември 2005 г. Даниел Георгиев, заедно с още трима свои съиграчи, преминава в столичният гранд ЦСКА (София).

През януари 2007 година става част от сделката по преминаването на бразилския футболист Даниел Моралес, който подписва с ЦСКА, като в замяна за Черно море заминават Георгиев и Мирослав Манолов.

Източник: wikipedia.org



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.