Днес е роден българският актьор и певец Руслан Мъйнов!

Честит рожден ден пожелаваме днес на невероятния Руслан Мъйнов!

Руслан Мъйнов е български актьор и певец.

Руслан Иванович Мъйнов е бесарабски българин, роден на 15 ноември 1976 г. в град Измаил, Украйна. В България живее от 9 септември 1994 г. През 1998 г. завършва НАТФИЗ, специалност „Актьорско майсторство“ в класа на проф. Надежда Сейкова. Актьор в телевизионните продукции „Хъшове“ и „Шоуто на Слави“, както и един от водещите на „Господари на ефира“. А през 2007 г. се включва в колектива на Любомир Нейков, Кръстьо Лафазанов и Христо Гърбов в телевизионното шоу „Комиците“, излъчващо се всяка събота по телевизия bTV от 22:00 ч..

Руслан Мъйнов участва в десетки театрални постановки и издава пет музикални албума. Участва в сериалите „Столичани в повече“ и „BG – Невероятни разкази за един съвременен българин“

През 2008 г. участва в българския дублаж на анимационния филм „Хортън“, чиято премиера в България е на 25 април същата година.

loading...

Източник: wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.