Днес е родена красивата Бориса Тютюнджиева!

Честит рожден ден казваме днес на Бориса Тютюнджиева!

Бориса Николаева Тютюнджиева е български модел и актриса.

Бориса Тютюнджиева е родена на 11 октомври 1990 г. в град София. Завършва бизнес администрация във филиала на Международното висше бизнес училище в Правец с диплома на Сити Юнивърсити Сиатъл.

Започва своята кариера през 2006 г., когато печели конкурса „Кралица на красотата“. Същата година представя България на конкурса „Мис Кралица на красотата“ в Китай.

След това Бориса започва кариера на модел в Италия, като рекламира марките Нивеа, Кавали и Дукати. През 2010 г. се снима за мъжкото списание „Максим“.

loading...

През 2012 г. Бориса Тютюнджиева се снима в петата част на американската хорър поредица „Wrong Turn“ (Погрешен завой) (в ролята на Линда).

През същата година участва в четвъртата и последна част на „Спокойно езеро“ в ролята на сексапилно момиче.

През 2014 г. е участник във втория сезон на популярното риалити шоу „Къртицата“ по TV7. Там тя достига почти до финала на шоуто. Бориса е собственик на Chikozia.

Източник: bg.wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!