Днес е родена гимнастичката Десислава Пейчева!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Десислава Пейчева!

Десислава Пейчева е българска състезателка по художествена гимнастика. Родена е на 27 юни 1993 г. в град София. Десислава се занимава с художествена гимнастика от 2000 г. като нейна първа треньорка е Гълобова от клуб „Левски“ София.

След Австрия, Пейчева преминава в клуб „Илияна“. На състезанието Paris Rythmique в Париж през декември 2008 заема две първи места на въже и бухалки в категория старша възраст. На международния турнир „Руми и Албена“ във Варна печели второ място в категория девойки старша възраст. Веднага след това в края на август заминава за Испания, Албасете, където печели златен медал на лента, сребърен медал на обръч и бронзов медал на топка.Печели първия международен турнир по художествена гимнастика за купа „Черноморец“ в категория старша възраст.

На финалите на държавното първенство през 2009 година Десислава Пейчева се класира съответно на трето място на топка и лента, и на второ място на въже, обръч и в многобоя.

loading...

Източник: wikipedia.org



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!