Днес е родена българската журналистка Ани Цолова!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Ани Цолова!

Анна Цолова, известна още като Ани Цолова, е българска журналистка и телевизионна водеща.

Ани Цолова е родена на 17 април 1975 г. в Плевен. Завършва в Софийския университет “ Св. Климент Охридски“ специалността „Българска филология“. Започва журналистическата си кариера като репортер в „Канал 3“, а след това преминава в „bTV новините“.

Работи като водещ на сутрешния блок на телевизия „bTV“ първоначално в екип с Николай Бареков. След като Бареков напуска bTV през ноември 2009 г., Анна Цолова води блока дълго време сама или с някой от репортерите на „bTV новините“.

За кратко време ѝ партнира Димитър Павлов, който е избран за водещ на предаването от зрителите, но той поема по нов път като водещ на предаването „Комисията Павлов“. От юни 2010 г. тя си партнира с Виктор Николаев.

От началото на септември 2013 г. Анна Цолова и Виктор Николаев стават част от сутрешния блок на NOVA.

loading...

На 8 септември 2017 г. NOVA съобщава, че Ани Цолова няма да води сутрешния блок и се подготвя за ново предаване в ефира на телевизията. Година по-късно става ясно, че плановете за предаването са отменени.

Източник: wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!