Патриотично училище и възможно ли е това?

Патриотично училище и възможно ли е това?


Патриотично училище и възможно ли е това?
Екипа на patrioti.net, се натъкна на нещо интересно, с което ще Ви запознаем!
Появиха се плахи публикации в социалните мрежи, за създаване на Патриотично училище! Наш екип провери информации, която ни беше подадени от ВАС- нашите читателите!
С огромна радост можем да ВИ съобщим, че това е вярно и първото по рода си изцяло родолюбиво и патриотично училище, наистина е факт!

Частно училище „Аз съм българче“ е училище във Варна, което възпитава децата на родолюбие, уважение, български добродетели и традиции.

Училището е факт благодарение на усилията на две български майки, които са решили да се върнат към корените на българското Възраждане!
България е оцеляла през 500- годишното робство, благодарение на четмо и писмо!
Следвайки примера на едновремешните възрожденци, двете дами от Варна, решават да спрат обезличаването на българщината!

– „Българщината, българското начало, българския дух и традиции, са най-големите ценности на нацията ни, но за да се възроди и опази трябва да възпитаме у децата си любов и почит към Родината!“- сподели пред нас Г-жа Петрова.
Екипа на patrioti.net пожелава успех в това благородно начинание!

Надяваме се да има повече истински българи, които да последват примера на тези смели дами! Ние знаем, че образования човек е силен и независим. Ние знаем, че образования човек никога не забравя корените си, рода си и традициите си!
За повече информация: balgarche.eu

loading...

Вижте още от:patrioti.net



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!