След 10 години мълчание интервюираха най-богатия БЪЛГАРИН в света! (ВИДЕО)

След 10 години мълчание интервюираха най-богатия БЪЛГАРИН в света! (ВИДЕО) Малцина познават най-богатия българин в света. Това е роденият в малко русенско село Игнат Канев.

Най-богатия българин в света притежава над един милиард долара и живее в Канада.
Когато е бил дете са били четирима братя.

Притежавали са общо сам един чифт обувки!

Когато пораства и става момче, Канев отива в Австрия, за да търси пари за живеене. По-нататък се премества в Канада, като е пристигнал буквално само с 5 долара в себе си!
За него било най-тежко това, че не поднава никого и не знае чужди езици. Въпреки всички трудности издръжливия българин успява да си намери постоянна работа и дори да спести пари за една година, с които да си купи кола. Интересното е, че той винаги си носел храна от вкъщи, а не си купувал готова.

В последствие се фокусира на строителния бизнес, където успява да натрупа и голямото си богатство. Започва скромно – купувайки парцел земя за 300 долара. Върху този парцел той и група негови приятели успяват да построят малка дървена къща. В последствие той я продава на двойно по-висока цена и купува 2 парцела…и така нататък, докато по този начин предприемчивия Игнат успява да построи цели 307 къщи.
Най-големият му пробив става след препоръка от известен адвокат, който успява да го препоръча на всичките си негови голями клиенти.

Източник: chujdozemec.com


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.