Почетоха Христо Ботев в Чикаго

Почетоха Христо Ботев в Чикаго Стефан Пройнов


Българи патриоти в Чикаго се събраха да почетат паметта на Христо Ботев!

В Чикаго беше отбелязан 2-ри Юни – Деня на Ботев, 3год. МК ХАЙДУТИ и 75г. Национална Спортна Академия с най-големият събор. Проведоха се ‘Хайдушки игри“, представление „Даваш ли, даваш Балканджи Йово“(у-ще „Джон Атанасов“), борби и турнири по футбол и волейбол.
Под звука на сирените едноминутно мълчание за Ботев и загиналите за свободата на България и реч на ген.

Консул Иван Анчев и президента на МК ХАЙДУТИ Никола Масларски.
Почетоха Христо Ботев в Чикаго Стефан Пройнов

Снимка Георги Стойков В.Президент МК ХАЙДУТИ, Иван Анчев Генерален консул на България в Чикаго, Никола Масларски Президент МК ХАЙДУТИПочетоха Христо Ботев в Чикаго Стефан ПройновПочетоха Христо Ботев в Чикаго Стефан Пройнов

Ние от patrioti,net можем да добавим, че докато има такива Българи България ще е жива !Дълбок поклон пред паметта на великият Христо Ботев и нека не забравяме заветите му и нека името да живее във всеки един от нас където и да се намира по света!
АМИН !Почетоха Христо Ботев в Чикаго Стефан Пройнов

Почетоха Христо Ботев в Чикаго

За patrioti,net предаде Борис Анзов!
Колаж: Стефан Пройнов

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.