На 12 октомври е роден българският футболист Борислав Балджийски!

Борислав Балджийски е български футболист, полузащитник, състезател на Дунав. Роден е на 12 октомври 1990 г. в Ихтиман.

Започва своята кариера в ДЮШ на ПФК Левски (София) през 2008 г. печели с юношите турнира Юлиян Манзаров (турнир), като е избран за най-полезен и техничен играч. Забелязан е от ръководството и на 14.10.2008 г. подписва първия си професионален контракт с Левски.

Първият му официален мач за Левски е срещу Брестник (2:0) в 1/16 Финал за Купата на България през 2009 г., играе за ПФК Левски (София) – „Б“ отбор.

В началото на 2010 г. Борислав Балджийски е даден под наем на Локомотив (Мездра). Там той записва 5 мача, от които играе 186 минути игрово време.

Преминава в Черноморец като част от сделката за Орлин Старокин в Левски (София). Напуска по взаимно съгласие в края на май 2013- г. Играе за отбора на Славия (София) до инцидента през 2013 година, след което заиграва в отбора на ФК Ботев (Ихтиман).

loading...

Източник: bg.wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!