Днес е роден българският актьор Петьо Петков – Шайбата!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Петьо Петков – Шайбата!

Петьо Петков – Шайбата е български актьор и водещ на предаването „Комиците“, излъчвано по телевизия bTV.

Роден е на 10 октомври 1978 година в София. Първите си стъпки на сцената прави като 16-годишен в детска театрална студия „Камбаната“. След като завършва средното си образование постъпва в НАТФИЗ, където учи актьорско майсторство.

През 2000 година участва във видеоклипа на Лили Иванова – „Ветрове“, като лутащия се тийнейджър търсещ приятелката си.

loading...

Петьо Петков – Шайбата е популярен със забавните си монолози по различни теми. Обсъждал е вестници, странностите на родителите, тъпите въпроси на хората. Тъй като от шоуто „Комиците“ забелязват таланта му, той става част от него. Първоначално е само водещ, но след време започва да участва в много от скечовете на предаването. Участва в 6 и 7 сезон на „Столичани в повече“. Участва като водещ на битките във филма „Бойка : Фаворитът IV“, който е заснет в България през 2015 г.

Източник: bg.wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.