Христос Воскресе, скъпи православни приятели!

Днес цялото православно Християнско семейство се поздравяваме с Христос Воскресе и Воистина Воскресе е отговорът !

Ние от „Приятели на Русия и православен Свят“ както и от „Български Народен Събор “ използваме възможността да поздравим всички наши братя и сестри с думите Христос Воскресе!

Използваме този светъл православен празник да ви дадем лъч надежда, че Бог е любов и всички ние трябва да обичаме ближният си, да се обичаме и подкрепяме, да бъдем хора милосърдни и толерантни един към друг! Именно нашият Спасител ни учи да бъдем добри един към друг и да се обичаме !

Борис Анзов от НПО „Що е Маке, Все е Юнак” Поздравяват всички Християни с празника с думите на Гоце Делчев:” Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите!” Бог да пази България и нека сме единни! Христос Воскресе !
Борис Анзов от НПО „Що е Маке, Все е Юнак” Поздравяват всички Християни с празника с думите на Гоце Делчев:” Аз разбирам света единствено като поле за културно съревнование между народите!”
Бог да пази България и нека сме единни! Христос Воскресе !

Скъпи приятели, съмишленици, православни братя и сестри по целият свят пожелаваме Ви много здраве, любов и мъдрост и дай Боже всеки му това от което има нужда !

loading...

Днес бе отслужена света литургия за здраве и спасение на целият православен свят !

Обичайте род и родина, пазете вярата си и нека Господ Бог бъде с Вас!
Христос Воскресе!

Автор: Стефан Пройнов

Източник: patrioti.net



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!