Днес рожден ден празнува Красимир Янков

Днес рожден ден празнува Красимир Янков Красимир Янков е български политик

Красимир Янков е роден на 11 Декември през 1974 година! Женен баща на три деца! Завършил Икономически университет във Варна със специалност “Счетоводство и контрол” и Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов със специалност „Финанси“.

Началник на политическия кабинет в Министерството на икономиката и енергетиката, Председател на съвета на директорите на „Международен панаир Пловдив“ АД и на АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД.

Народен представител в 42-то Народно Събрание. Член на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и комисията по енергетика.

Председател на подкомисия за наблюдение дейността на ДКЕВР. Народен представител в 43-то Народно Събрание.

Член на комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и комисия за наблюдение дейността на КЕВР. Народен представител в 44-то Народно Събрание. Член на комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

loading...

Днес Красимир Янков е политик от Българска прогресивна линия!

Красимир Янков е един от най-дейните опозиционни политици! Активен, ето ще го видим по всички официални събития в страната !

Екипът на patrioti.net често е засичал и г-н Янков на патриотични събития!

Виждали сме не веднъж да полага цветя и да коленичи в знак на почит на загиналите за свободата на България !

Ние с чест и почит Ви призоваваме днес да кажем всички Бъди Жив и Здрав и Нека Господ Бог ти даде това от което имаш нужда ти и любимите ти хора! Честит Рожден Ден г-н Янков!

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!

Comments are closed.