На 25 юли е роден Къци Вапцаров!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Къци Вапцаров!

Къци Вапцаров, с рождено име Кръстю Георгиев Вапцаров, е популярен телевизионен водещ на български забавни предавания.

Къци Вапцаров е роден на 25 юли 1963 г. в Русе. Завършва актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на професор Атанас Илков.

Своята телевизионна кариера започва с развлекателното предаване на БНТ „Невада“. През 1994 година започва развлекателното предаване „Риск печели, риск губи“.

loading...

През 2008 година се дипломира като филмов режисьор в НАТФИЗ. Филмът му „Добре дошли на Земята“ е номиниран на 12-тия София Филм Фест, както и на „Послание към човека“ в Санкт Петербург, Русия, Beverly Hills Film Festival в САЩ, „World of Comedy Film Festival“ в Торонто, Канада, „San Luis Obispo Film Festival“, САЩ, а и на фестивала „Philadelphia Independent Film Festival“, където печели първа награда в категорията „Най-добър късометражен филм“

Къци Вапцаров издава книгите:

  • „Секс за душата“ първа част,
  • „Секс за душата“ втора част

и две части от „Енциклопедия на редките случаи“:

  • „Prostotin Stop“
  • „Любовитал Gel“

Източник: wikipedia.org



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!