Днес е родена Ани Салич!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Ани Салич!

Ани Салич е българска телевизионна водеща.

Ани Атанасова Салич е родена на 22 април 1969 година в Благоевград. Завършва английска езикова гимназия в родния си град, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София.

Работи последователно като секретарка и преводач. Продава лекарства и коли. През 1995 г. започва работа като репортер и водещ на собствено публицистично предаване по Нова телевизия, наречено „В сърцето на София“.

След това става водещ на новините по Канал 3. В същия канал работи и по политическото предаване „Да разпръснем мъглата“. След конкурс Салич става водеща на новинарски емисии по bTV заедно с Юксел Кадриев.

loading...

На 20 декември 2013 г. напуска bTV и преминава да работи в Нова телевизия, където води централната емисия новини и седмичното предаване „Извън новините“, което се излъчва само един сезон.

През 2017 г. получава награда за социално значима журналистика.

Омъжена е за Бранко Салич, с когото имат две деца – Лазар и Хана. През 2017 г. се развеждат.

Източник: wikipedia.org

Вижте повече на Patrioti Net – Патриотичният сайт на България!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Ако Ви харесва това, което правим, може да ни подкрепите:

Благодарим Ви и пазете завета на предците ни!