Днес е роден българският певец Кристиан Костов!

Честит рожден ден пожелаваме днес на Кристиан Костов!

Кристиан Константинов Костов е български певец. През 2017 г. е избран да представи България в конкурса „Евровизия“ с песента „Beautiful Mess“.

Кристиан Костов е роден в Москва на 15 март 2000 г. Майка му е от Казахстан (но от дълго време, още от времето на СССР, живее в Москва), а баща му е от Ямбол.

През 2006 г. се записва в известния руски детски ансамбъл „Непоседы“.

Участва в първия сезон на руското издание на шоуто за таланти „Голос Дети“ в отбора на Дима Билан и стига до финал.

През сезон 2015/2016 участва, стига до финал и завършва на второ място в българското издание на „X Factor“.

Ангел Джамбазки

По-късно сключва договор с „Вирджиния Рекърдс“. Издава дебютния си сингъл „Не си за мен“ на 7 октомври 2016 година. С него заема 1-во място в националната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир

През март 2017 г. е избран да представя България на фестивала „Евровизия 2017“ с песента „Beautiful Mess“. Печели второ място.

На 17 януари 2018 година Кристиан Костов печели най – престижната награда в Европа. Наградата на публиката на Европейските награди за дебют – European Border Breakers Awards.

3 ВМРО

Източник: wikipedia.org

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.